Szórakozás

„Hagyjatok már békén, baszd meg” – Harrison Ford kiakadt az őt pátyolgató kaszkadőreire

Samir Hussein / WireImage
Samir Hussein / WireImage
Mindez az új Indy-film forgatásán történt.

Nem kell már sokat várni, hogy mozikba kerüljön az utolsó Indiana Jones-film, amely a Sors tárcsája alcímet viseli. Ebben láthatjuk utoljára Harrison Fordot a régészprofesszor szerepében.

A színész interjút adott az Esquire magazinnak, melyben egyebek közt kitért arra is, hogy külön figyelmet fordítottak arra a forgatáson, hogy érezhető legyen dr. Jones életkora. Ford például az egyik legelső jelenetben félmeztelenül mutatkozik.

Azt akartam, hogy egy ambiciózus film legyen az utolsó. És nem úgy értem, hogy korábban nem csináltunk ambiciózus filmeket, sokféleképpen ambiciózusak voltak, de nem feltétlenül olyan ambiciózusak a karakterrel, mint amilyennek most szerettem volna.

A film egyik jelenetében Jones New York közepén lovagol, a sztori szerint a tömeg épp az 1969-es holdra szállást ünnepli. Ford lóháton ült, de három kaszkadőr figyelt rá.

Azt gondoltam, mi a fasz megy itt? Mintha gruppik támadtak volna meg. Nézek lefelé, ott van három kaszkadőr, akik arra vigyáznak, le ne essek a nyeregről. Mondták, hogy »Jaj, annyira féltünk, azt gondoltuk, blah, blah, blah…«. Én meg azt feleltem, »Hagyjatok már békén, baszd meg, egy öregember vagyok, aki leszáll egy lóról, úgy is akarok kinézni!«.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik