Szórakozás

Celebrandi: Lukács Miklós is párt keres, előtte kikérte Peller Anna engedélyét

rtl
rtl
Ha talál egy számára megfelelő nőt a műsornak köszönhetően, arról is kikéri majd Peller véleményét.

A Blikk exkluzívan számolt be arról, hogy az RTL celebes-randizós műsorában Lukács Miklós is szerepelni fog. Lukács amiatt volt a bulvár szeme előtt néhány hónapja, mert feleségével, Peller Annával bejelentették, szakítanak. A randizós műsor előtt Lukács beszélt volt párjával is.

Természetesen a műsorban való szerepléssel kapcsolatban kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem, elfogadta, hogy felkérést kaptam. Azt gondolom, ez egy jó lehetőség lesz számomra, hiszen manapság nem könnyű ismerkedni. Voltak kísérleteim a Tinderen is, de nem sok pozitív tapasztalattal gazdagodtam. Életidegen volt számomra ez a fajta társkeresési forma, sokszor azt éreztem, a legtöbben hamis képet mutatnak magukról. Persze, volt olyan hölgy, akivel a személyes találkozásig is eljutottunk, de senkivel nem alakult ki mélyebb szimpátia.

Arról, hogy milyen számára az ideális nő, így beszélt: „Fontos egy nőben az empátia, az intelligencia, a kedvesség, illetve az, hogy ne csupán magával foglalkozzon. Nyilvánvalóan nincs garancia arra, hogy a műsornak köszönhetően találok majd társat, de ha mégis, az hosszú folyamat lesz, mire teljesen beengedem az életembe, hiszen van egy kislányom. Ám ha úgy hozza az élet, hogy valakivel tényleg elkezdene kialakulni köztünk valami komoly, valószínűleg kikérném az adott hölgyről Anna véleményét is, hiszen továbbra is nagyon fontos számomra, hogy mit gondol”.

Kapcsolódó
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
14 évig voltak házasok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik