Szórakozás

Lánya szerint voltak előjelei Bruce Willis demenciájának, de nem vették komolyan

Kevin Mazur / WireImage
Kevin Mazur / WireImage
Szívszaggató sorok.

Az amerikai Vogue-ba írt egy cikket Tallulah Willis, Bruce Willis és Demi Moore 29 éves lánya. Ebben szót ejtett apja demenciájáról is, amit állítása szerint nem vettek elég komolyan még a korai stádiumban.

Régóta tudtam, hogy valami nincs rendben. Minden azzal kezdődött, hogy nem nagyon válaszolt a kérdésekre. A család ezt azzal magyarázta, hogy Hollywood miatt károsodott a hallása, mikor a Die Hard-filmeket forgatta.

Willis azt írja, egy idő után tévesen személyesnek vette, hogy apja keveset beszél.

Két baba született a mostohaanyámtól, Emma Heming Willistől, és azt hittem, apa elvesztette irántam az érdeklődését. Bár ez nem is állhatott volna távolabb az igazságtól, a kamasz fejemmel és némi hibás matematikával arra jutottam: nem vagyok elég szép az anyámnak, nem vagyok elég érdekes az apámnak.

Cikkét úgy folytatja, megpróbált tudomást sem venni apja állapotáról, és kvázi letagadta azt: „Magam is túl beteg voltam ahhoz, hogy kezelni tudjam ezt a helyzetet” – fogalmazot Tallulah Willis, aki anorexiával is küzdött korábban.

Mint írja, akkor döbbent rá igazán apja állapotára, mikor egy esküvőn járt, ahol az örömapa beszédet tartott. Abban a pillanatban értette meg, hogy Bruce Willis már soha nem lesz abban az állapotban, hogy az ő esküvőjén beszédet tartson.

Otthagytam a vacsoraasztalt, kimentem, és sírtam a bokrok között.

A színészről a napokban jó barátja, Arnold Schwarzenegger is nyilatkozott:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik