TV2
Szórakozás

Marsi Anikó a saját szelfijét is a cipősszekrényére dekupázsolta

Úgy véli, az Úristen férfinak teremtette őt, csak félúton meggondolta magát.

Marsi Anikó a minap az Instagram-oldalán számolt be arról a követőinek, hogy áll jelenleg az otthonfelújítási projektjük. Mint írta, a hosszú hétvégén a cipősszekrényt csinosítgatta, amiről fotót is mutatott a posztjában – ezen látható, hogy a műsorvezető a férjével készült közös fotóikat, illetve az egyik szelfijét is rádekupázsolta a bútorra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marsi Anikó (@marsi.aniko) által megosztott bejegyzés

Marsi a hobbija kapcsán a Borsnak nyilatkozott, mint mondta, nem riad vissza a kétkezi, elsőre fiasnak tűnő munkáktól, és továbbra sem adta fel az álmát, miszerint összehoz egy csak nőkből álló lakásfelújító csapatot.

Néha magamra nézek, és azt gondolom: az Úristen engem férfinak teremtett, csak félúton meggondolta magát. Azt gondolom egyébként, hogy a mai emancipált világban már teljesen felborult, hogy mi női, és mi férfi munka. Szerintem például varrni pont olyan bonyolult, mint kivakolni egy házat. Gondolkodni kell hozzájuk, de mindkét nem képes mindkettőre. Persze, ha nagyon kemény fizikai kihívásról van szó, mondjuk egy hatalmas szekrényt becipelni, akkor örülök, hogy nő vagyok és hátraléphetek, és hagyhatom, hogy a nagy fiaim és a párom, Gábor intézkedjen

– magyarázta a lapnak a műsorvezető, hozzátéve: a házasságában sem ragaszkodnak a hagyományokhoz.

Gábor például utál mosogatni, de nem azért, mert férfiként úgy érzi, hogy neki azt nem kell. Egyszerűen nem szereti, így azt én végzem. Én pedig a portörlést utálom, a vasalást pedig még annál is jobban! Úgyhogy ezeket meg Gábor intézni.

Ajánlott videó