tv2
Szórakozás

Köllő Babett: A húszas éveim elején lett mellem úgy, hogy elmentem és vettem

Nagyon vékony volt akkoriban, zavarta a mellmérete.

Hajdú Péter YouTube-os Frizbi műsorában Köllő Babett lesz a következő vendég. A Blikk az elsők között szemlézhette a pénteki adást, amelyben Köllő beszélt a korábbi anorexiájáról is. Azt mesélte, mikor felvették tánc tagozatra, átlagos testalkata volt, olyan 48 kilót nyomott. Majd elkezdte figyelni a balett-táncosokat, és nem értette, hogyan lehetnek annyira véknyak.

Az anorexiának az a lényege, hogy testképzavarod van, tehát ha belenézel a tükörbe, sokkal nagyobb darabnak látod magad. 39 kilogrammra fogytam le. Viszonyításképpen most vagyok 56 kiló, ezzel a magassággal. Nem hánytattam magam, mert az nem ment. Hashajtós lány voltam. Irdatlan mennyiségű hashajtó tablettát szedtem be, illetve rengeteg hashajtó hatású teafűkeveréket ittam. Anyuék szerencsére hamar észrevették ezt, beszéltek a tanárokkal, majd elkezdtek titokban étvágygerjesztőket keverni a kajámba. Aztán jött a szerelem az életembe, és nekem ez oldotta meg a problémát.

A vékony testalkatnak más hátulütője is lett Köllő gondolkodása alapján: zavarta, hogy kicsik a mellei.

A mélypont az volt, amikor az akkori barátommal megnéztünk egy Pamela Anderson-filmet, amelyben Pamela egy latex overallban, lehúzott cipzárral bombasztikusan nézett ki. Akkor elhatároztam, hogy úgy szeretnék kinézni, ahogy ő. A húszas éveim elején lett mellem úgy, hogy elmentem és vettem.

Ajánlott videó