Szórakozás

A GPS-t követve hajtanak az öböl vizébe turisták Hawaiin

Néhány héten belül két turista is a Hawaii legnagyobb szigetén fekvő Kailua-Kona kikötőjének vizébe vezette autóját. Mindketten a GPS-készülékük útmutatását követték.

Hajósok mentettek ki egy nőt hétfőn este a Honokohau kikötő vizéből Kailua-Konan – írja a Hawaii News Now.

A nő, aki egy hajórámpán hajtott a mély vízbe, nem értette, mekkora bajban van. Mielőtt kiszállt volna a süllyedő járműből, még magához vette a táskáját, es más személyes tárgyait. A szemtanúnak végül sikerült a hajójuk fedélzetére húzniuk a nőt. Az incidensben senki sem sérült meg, az autót később kihúzták a vízből. Az esetről készült videót ide kattintva nézheti meg.

A nő a hatóságoknak azt mondta, a GPS navigáció útmutatását követte, amikor pedig meglátta a vizet, hirtelen azt hitte, egy nagy pocsolya van előtte.

Néhány héttel korábban egy pár ugyancsak a GPS útmutatását követve hajtott az öböl vizébe ugyanott. Nekik is helyiek segítettek kimenekülni a járművükből, így ebben az esetben sem sérült meg senki.

@switchandnyan Some tourists took a wrong turn into the harbor yesterday as we were pulling our boat out the water ... #bigisland #aloha #kailuakona #hawaii #kona #nanea ♬ original sound - Christie Hutchinson @hutchess

Ajánlott videó

Olvasói sztorik