Szórakozás

Tóth Vera a Suhajda-tragédiáról: Ebben a kudarcoktól rettegő társadalomban csak a happy endeseket lehet szeretni

Bielik István
Bielik István
Kitért arra, miért támadják sokan a hegymászót.

Nem találta meg Suhajda Szilárdot a Mount Everesten a hegymászó keresésére pénteken reggel indult mentőcsapat, ezért befejezték a keresést. Amennyiben meg is találnák, holtteste az Everesten marad majd.

A tragédia kapcsán több celeb is felszólalt már a médiában, például az egykori megasztáros, Torres Dani, aki a kommentelők ellen kelt ki.

Noha kommentelőkről nem írt, de Tóth Vera is megfogalmazott néhány gondolatot a hegymászóról: az énekesnő úgy látja, „a sikernek ára van, az nem egy velünk született tehetség, hanem kockázat, szorgalom, szenvedély, olykor meg nem értettség, sokszor magányos műfaj”.

Kell hozzá sok energia, lélek, szív, szeretet. Én énekesként ugyanúgy Everestet akarok mászni, a csúcsra érni, bevállalni a buktatókat, legfőképpen oxigén palack nélkül, mert csak így tudom magamnak bebizonyítani, hogyha ezt meg tudom csinálni, akkor bármire képes vagyok és nem érem be kevesebbel. Mert ebben a testben én vagyok, egyedül, még akkor is, ha a világ legédesebb emberei vesznek körbe. Megengedem magamnak, hogy álmaimért élhessek, és ha bukom, az bizony látszik, hisz nagy elánnal végzem a dolgom, és ha már csinálom, akkor mindent beleadok. Amíg dolgozom az álmaimon, nem foglalkozik velem a világ, mert evidens hogy sikerülnie kell, és ha ebben a kudarcoktól rettegő társadalomban valami rosszul sül el, azért az ember megkapja a magáét, mert a sok sikertelenségből fakadó frusztráció miatt ma, csak a happy endeseket lehet igazán szeretni.

Posztját úgy folytatja: „Szilárd kalandok sorát kereste egy megértő, biztonságos, környezetben. Mert úgy szabadnak lenni, hogy közben egy stabil bázis , a család melege vesz körbe, a legszebb dolog a világon. Miért kellett? Talán azért, mert az élet adja a halál, a halál pedig az élet értelmét, és aki ennek teljes tudatában él, az már nem ment oda hiába, annak útját a bátorság, a hit jelenti, azok a fogalmak, melyek lassan kihalnak. Nyugodj békességben ott fent, Szilárd, valószínűleg ennél közelebb most egyikünk sem lehetne az Istenhez, mint te”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik