Szórakozás

Oroszlán Szonja: Őszintén szólva, soha nem akartam gyereket

tv2
tv2
Könnyedén képes már erről a témáról beszélni.

A Blikk szemlézte előre Rónai Egon Húzós című podcastműsorának pénteki adását. Ebben Oroszlán Szonja volt a műsorvezető vendége, aki magánéletébe is bepillantást engedett. Azt mondja, sokáig meg akart felelni a társadalmi elvárásoknak azzal kapcsolatban, hogy anyává válik.

Őszintén szólva, soha nem akartam gyereket, ezért nem is volt nehéz lemondani az anyaságról. Hiszen csapongó életet élek, mindig megyek valahova, és szűnhetetlen bennem a szorongató vágy, hogy megtartsam a szabadságomat. Ebbe az életformába nem fért bele a gyerek. Sokáig meg akartam felelni a társadalmi elvárásoknak, mivel mindenki szült körülöttem, de bennem nem volt meg az érzés, ami ehhez kell.

Oroszlán úgy fogalmaz, megnyugtató volt a pillanat, mikor ezt bevallotta saját magának is.

Rá kellett jönnöm arra, hogy a gyerekvállalás egyszerűen nem nekem való, és nem is szeretném. Nagyon megnyugtató volt, amikor ezt bevallottam magamnak, onnantól kezdve többet nem is görcsöltem rajta. Könnyedén beszélek erről a témáról másoknak is, és mindig elmondom, hogy ez az én döntésem. Azért mert nő vagyok nem kötelező anyává válnom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik