Szórakozás

Kate Beckinsale-t annak idején Keanu Reeves mentette meg egy villantástól a vörös szőnyegen

Eric Robert / Sygma / Sygma via Getty Images
Eric Robert / Sygma / Sygma via Getty Images
A fiatal színésznő patentjai váratlanul szétpattantak, így kénytelen volt a kollégáihoz fordulni segítségért.

Kate Beckinsale a minap az Instagram-oldalán nosztalgiázott: mint írta, az édesanyja találta meg az általa posztolt, Cannes-ban készült fotót, amelyen Robert Sean Leonard, illetve Keanu Reeves és Denzel Washington társaságában látható a Sok hűhó semmiért című film premierjén 1993-ban.

A színésznő egy történetet is kapcsolt a képhez, mint kiderült: nem sok híja volt annak, hogy egy villantós baki áldozatává váljon a vörös szőnyegen.

A body-t egy reptéri üzletben vettem, és amikor beszálltam a kocsiba, hogy a premierre menjünk Denzel és Pauletta Washingtonnal, az összes patent szétnyílt az ágyékomnál, a háromszögek pedig felpattantak, mint egy redőny. Nem éreztem helyénvalónak, hogy odalent matassak, miközben mindannyian a kocsi hátsó ülésén ültünk, így csak csendben pánikoltam

– emlékezett vissza.

Kisétáltam életem legnagobb vörös szőnyegére, aztán odasúgtam Keanunak és Robert Sean Leonardnek, mi történt. Ezen a képen én tartom a helyén a ruha elejét, ők pedig ketten a hátulját. Abszolút legendák, akik talán nem is értették a dolog fizikáját, és nem is hallottak még hasonlóról, de mindketten beugrottak, hogy megmentsenek, nem kérdeztek semmit

– zárta sorait Beckinsale, aki egyébként remek munkát végzett a kollégáival, a problémáját ugyanis valószínűleg senki sem vette észre rajtuk kívül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik