Szórakozás

Járai Máté: Szerintem a megcsalásnak nem kéne szakító oknak lennie

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Saját bevallása szerint irigykedve nézi a poliamor kapcsolatokat, de azt nehezen tudja elképzelni, hogy ő is így éljen.

Járai Máté a minap a Blikknek nyilatkozott arról, mi a véleménye poliamoriáról, azaz a többszerelműségről. Mint mondta, szeretné hinni, hogy az ilyen viszonyok működőképesek lehetnek, és bár a saját bevallása szerint irigykedve is tekint rájuk, azt nehezen tudja elképzelni, hogy maga is több emberbe legyen szerelmes egyszerre.

Sokféle dologban akarok hinni és el tudom képzelni, hogy működőképes lehet egy olyan viszony, ahol több ember keresztbe szereti egymást. Magam is irigykedve nézem a poliamor kapcsolatokat, ám nehezen tudom elképzelni, hogy így éljek, mert szeretem az állandóságot, és nem tudom, képes lennék-e egyszerre több emberhez ragaszkodni hosszútávon. A Kírával való kapcsolatom alatt velem is előfordult kétszer, hogy érzelmileg érintett lettem valaki által, de ott nem hosszan tartó állapotról volt szó, és végeredményben megerősített abban, hogy mennyire szeretem a feleségemet

– magyarázta a lapnak.

A színész hangsúlyozta, szerinte a monogámia téves elvárás a mai világban, és önzőségnek tartja, ha az ember „a tulajdonaként tekint a kedvesére”.

Szerintem a megcsalásnak nem kéne szakító oknak lennie, hiszen majdnem mindent meg lehet beszélni egy kapcsolaton belül

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik