Szórakozás

Fresh Andi megsérült kempingezés közben, pár napig mankóval kell járnia

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Egy alacsonyabb kerítésen próbált meg átszökkenni, ami visszafelé már nem sikerült jól.

Pataki Zita a minap az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy a férjével biciklizni indultak, de a kiruccanás vége ujjperctörés és tetanuszoltás lett, miután összeütköztek egy velük szembe jövő, szabálytalanul haladó kerékpárossal.

Fresh Andi ugyancsak megsérült a hosszú hétvégén, korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mutatott magáról egy fotót, amin éppen mankóval közlekedik. A baleset körülményeiről a Blikknek árult el részleteket, mint kiderült, a barátaival kempingezett, és egy alacsonyabb kerítésen próbált átszökkenni. Először sikerült is neki, visszafelé viszont balul sült el a mutatvány.

Részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem. Igazából örülök, mert ezt régen gipszelték, most viszont csak bokarögzítőt kaptam. Pár napig mankóval kell közlekednem, aztán remélem, elhagyhatom és megpróbálok majd bicegni, amennyire szabad. Hat hétig lesz rögzítve, és pont megyünk két hét múlva nyaralni

– magyarázta a lapnak az énekesnő, aki a közelgő fellépéseit a sérülése ellenére sem fújta le, mondván, majd a táncosok táncolnak, ő pedig ülve bulizik.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik