Szórakozás

A Stanford Egyetem professzora biztos benne, hogy az idegenek köztünk vannak, el is mondta, miért gondolja így

Konferenciát tartott a közelmúltban a Pentagon, melynek témája a földönkívüli intelligencia és a lezuhant UFO-k voltak. Itt szólalt fel többek mellett a Stanford Egyetem professzora, Garry Nolan is, aki az amerikai kormány több hasonló kutatásában is közreműködött a múltban. Az Indy100 beszámolója szerint a konferencián Nolan tett néhány nagy visszhangot kiváltó kijelentést, többek között azt, hogy száz százalékig biztos benne, hogy az idegenek köztünk vannak.

A professzor szerint nem arra kell gondolni, hogy valamiféle lények bőrruhát húzva bújnak meg az emberek között, sokkal inkább egy intelligencia tesztet tud elképzelni, amihez az idegenek az intelligencia fejlettebb formáját használják, közvetítőn keresztül.

Azt kérdezik, ki az, aki közületek rájön arra, amit lát? Látod, hogy mi is valójában az, ami előtted van? Észreveszed az anomáliát?

– elmélkedett az idegenek céljával kapcsolatban Nolan. Ő egyébként nem tart attól, hogy egy fejlettebb faj egyszer csak megjelenik az űrből és leigáz minket, az emberiséget pedig rabszolgasorba taszítja. Sokkal inkább amiatt aggódik, hogy a tőlük érkező tudást miként lennénk képesek használni. Mint mondta, az ő tudásuk egy aprócska részének felhasználása is forradalmi változásokat hozhat a saját szakmájában.

Az Indy100 cikke ezen a ponton jegyzi meg, hogy az UFO-hajszoló közösség Garry Nolan szavai mellett leginkább a botrányhős youtuber/influenszer/bokszoló Logan Paulban bízhat. Az egésznek egy állítólagos videófelvételhez van köze, amit egy dokumentumfilmes, James Fox szerint 30 éve rögzítettek Nevadában, és ami önmagában elsöprő erejű bizonyíték lehet az UFO-hívők számára. Senki nem tudja, hogy mi van a felvételen, a tartalmát soha nem hozták nyilvánosságra, Fox azonban úgy egy hónapja olyan nyilatkozatokat tett, amelyek szerint az anyag eljuthatott Logan Paulhoz, akinek így kulcsszerepe lehet abban, hogy végre a nagyközönség is megismerje annak tartalmát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik