Marjai János / 24.hu
Szórakozás

Ábel Anita a hírességek filterhasználatáról: Vannak, akiket már én sem ismerek meg, pedig tudom, hogy néznek ki

Szabó Zsófi egyszer megpróbálta megtanítani jól szelfizni, de nem járt sikerrel.

A minap Ábel Anita és Csonka András vendégeskedtek a Blikk TV Címlapsztori című műsorában, ahol a közösségi oldalakon való jelenlét, ehhez kapcsolódóan pedig a túlzott retusálás is szóba került.

Én nem vagyok egy jó social-ember. Tehát nyilván irigykedve nézem – a szó jó értelmében – azokat az influenszereket vagy ismert embereket, akiknek van egy látásmódjuk, tök jól visszaadják a képet. Nekem nincs erre szemem. Nem tudom, hogy annak a bögrének úgy kell állni… Szegény Szabó Zsófi akart egyszer megtanítani tényleg jól szelfizni, nem sikerült

– mondta a színésznő.

Nem érdemes egy torz dolgot vagy mást mutatni, mint ami a valóság. Vannak olyan ismert emberek, akik annyi filtert használnak, hogy már én sem ismerem meg őket, pedig tudom, hogy néznek ki. Szerintem egy tévéműsorban, egy beszélgetésben úgyis kiderül, hogy ki milyen. Miért mutassunk mást?

Ábel hozzátette, nem akar hamis képet festeni magáról több száz embernek, akik megtisztelik a követéseikkel, ezért ő simán megoszt magáról sminkmentes fotókat, és olyanokat is, amelyek nem a legelőnyösebb arcát mutatják a kamerának.

Ajánlott videó