Szórakozás

Kaley Cuocónak eszében sem volt a gyerekvállalás, amíg nem találkozott Tom Pelphrey-vel

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Gyakorlatilag rögtön azt érezte, hogy gyereket szeretne a színésztől.

Hamarosan debütál Kaley Cuoco új, Based on a True Story című thriller-komédia sorozata, melynek kapcsán az Emmy magazinnak nyilatkozott. Mint mondta, eredetileg nem volt tervben, hogy a karaktere gyereket vár, de miután megtudta, hogy a való életben anya lesz, elbeszélgetett a producerekkel arról, hogy talán a sorozatba is beleépíthetnék a babavárást – az ötlete pedig végül meg is valósult.

Az Agymenők színésznője arról is beszélt az interjúban, hogy egyáltalán nem volt célja a gyerekvállalás addig, amíg nem találkozott Tom Pelphrey-vel az Ozark egyik partiján.

Fiatal lányként álmodtam az anyaságról, de aztán a karrieremmel foglalkoztam. Aztán amikor találkoztunk, rögtön azt éreztem, hogy ó, istenem, gyereket akarok tőled!

– mondta a lapnak.

Mindketten annyira akartuk, de én nem így képzeltem el az életemet. Imádom a karrieremet, és folytatni akartam az életemet. De jött Tom, és valami megváltozott. Nem vagyunk húszévesek, úgy éreztük, valószínűleg nem várhatunk túl sokáig. Aztán olyan áldott helyzetbe kerültünk, hogy azonnal összejött

– tette hozzá.

Cuoco végül áprilisban adott életet a kislányának, akit Matildának neveztek el.

Korábbi nyilatkozata szerint házasságon már nem gondolkodik. Kétszer volt férjnél, Ryan Sweetingtől 2016-ban, három évvel az esküvőjük után vált el, Karl Cookkal pedig tavaly szakítottak, szintén három évig tartott a házasságuk.

Kapcsolódó
Megszületett Kaley Cuoco első gyereke
Fotókat is mutatott a kislányról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik