Szórakozás

Túl jól működött a fingspray, vádat emeltek két diák ellen

Google Street View
Google Street View
Egy túl jól sikerült bűzspraycsíny miatt vádat emeltek két középiskolás ellen Texasban. A fiúk csak viccelni akartak, de az iskolát evakuálni kellett, órák maradtak el és volt, aki kórházba került.

Bűncselekménnyel vádolják Texasban azt a két kamaszfiút, akik május elején, viccből fingsprayt vittek az iskolába – írja az NBC News.

A Caney Creek gimnáziumban először május 3-án, délután egykor éreztek erős bűzt az étterem környékén. Az iskolát kiürítették, több tűzoltóbrigád érkezett a helyszínre, átvizsgálták a csatornát és a szellőzőrendszert, de mivel semmit sem találtak, a szag eloszlása után visszaengedték a diákokat az épületbe.

Másnap délelőtt fél tizenegykor a bűz visszatért, az épületet újra evakuálták. Ekkor már több diák is fejfájásra és szédülésre panaszkodott, őket kórházba szállították. Másnap az iskolában rendkívüli szünetet tartottak, hogy megállapítsák a bűz forrását. Végül kiderült, hogy két diák áll az események mögött: a 18 éves Diego Flores és egy 17 éves társa, akit a kora miatt nem lehet megnevezni.

Május 12-én mindkét fiút letartóztatták, majd 3000 dollár (több mint egymillió forint) óvadék fejében még aznap szabadon engedték őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik