Szórakozás

Annyira lenyűgözte az egylábú táncos a tehetségkutató zsűrijét, hogy megszegték a műsor szabályait

Utolsó válogatójához érkezett a Britain’s Got Talent című tehetségkutató. Az egyik utolsó fellépő annyira lenyűgözte a közönséget és a zsűrit is, hogy megszegték a kedvéért a műsor szabályait.

A zsűrit és a közönséget is meghódította a Britain’s Got Talent című tehetségkutató idei szériájának utolsó válogatóján fellépő Musa Mothaírja a LadBible című brit bulvárportál.

Amikor bemutatkozott, a 27 éves táncos elmondta, hogy Dél-Afrikában született, de nemrég Londonba költözött. Gyerekként focizott, profi karrierről álmodott, de miután rákkal diagnosztizálták, amputálni kellett az egyik lábát.

Musa a betegsége után a zenében keresett vigaszt, majd egyik barátja elkezdte táncolni tanítani. Hogy mennyire messzire jutott, azt színpadon bizonyította. Az előadása mindenkit lenyűgözött, ezért a zsűri, a közönség nyomásának is engedve megszegte a műsor szabályait.

A Britain’s Got Talentben a zsűritagok rendelkezésre áll egy „aranygomb” mellyel a selejtezőből azonnal az élő showműsorba juttathatnak egy fellépőt. A szabályok szerint csak öt produkció kaphatja meg ezt az előnyt, ám mire Musa Motha színpadra lépett, a zsűri már az összes lehetőséget kihasználta.

Az egylábú táncos kedvéért azonban, a zsűri négy tagja, a szabályt mit sem törődve, egyszerre nyomta meg az „aranygombot”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik