Szórakozás

Vilmos herceg elmondta, Tina Turner egyik daláról mindig Diana hercegné fog az eszébe jutni

Jayne Fincher / Princess Diana Archive / Getty Images
Jayne Fincher / Princess Diana Archive / Getty Images
Kedves gyerekkori emlékek fűzik a slágerhez.

A napokban meghalt Tina Turner. Az énekesnő hosszú idő óta betegeskedett. Sikerekben gazdag életéről ebben a galériában is megemlékeztünk.

A New York Post idézett fel egy beszélgetést Vilmos herceggel kapcsolatban, aki 2021-ben egy Apple-podcastműsorban, melyik az a dal, ami kedves emlékeket idéz fel benne. A herceg kedvenc zenéje Turnertől a The Best, amit gyerekkorában hallgattak az autóban folyton, mikor Diana hercegné őt és Harry herceget vitte az iskolába.

Ez az a dal, ami élénken él az emlékeimben, mindig velem marad, és a mai napig imádom. A hátsó ülésen voltunk az öcsémmel, énekeltük, igazi családi pillanat volt. Anyám vezetett, ő is énekelt, és még a biztonsági ember, aki velünk tartott, ő is bekapcsolódott néhanapján. Énekeltünk, hallgattuk egészen az iskola kapujáig. Amikor ezt ma hallom, visszarévedek azokba az időkbe, az autóba, rengeteg szép emléket előcsalogatva anyámról

mondta a herceg.

Kapcsolódó
„A titok, hogy soha ne panaszkodj, mindegy, milyen kihívásokat támaszt az élet” – Tina Turner élete képekben
A fentebbi idézet Tina Turnertől származik egy interjúból, melyet halála előtt néhány évvel adott a legendás énekesnő. Való igaz: magánélete és szakmai pályája tele volt megpróbáltatásokkal, de minden elé gördülő akadályt igyekezett a pozitív oldaláról megfogni. Galériával búcsúzunk a rock ‘n’ roll királynőjétől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik