Szórakozás

Egy ismeretlen otthonában videózott a tiktoker, letartóztatták

Két nappal azt követően, hogy megbírságolták, ismét letartóztatták a 18 éves Bacari-Bronze O’Garrót – írja a The Guardian.

A Mizzy néven tevékenykedő tiktoker ismét egy idegen otthonba hatolt be, hogy levideózza magát.

O’Garro több felvételt is megosztott arról közösségi oldalán, ahogy engedély nélkül megy be idegenek házába – a trendet nem ő találta ki, mások is készítenek hasonló videókat. A TikTokon emellett olyan felvételt is feltöltött, amelyen egy ismeretlen autójába száll be, illetve vonatozókat zaklat.

FOTOKITA / Getty Images

Szerdán bíróság kötelezte a fiút és egy másik fiatalt, hogy ne posztoljanak a közösségi oldalra olyan videót, amelynek alanyai nem járultak hozzá a megosztáshoz. Megtiltották továbbá, hogy belépjen magáningatlanokba és a Westfield Stratford City bevásárlóközpontba, emellett 365 fontos bírságot is kiszabtak rá.

O’Garro május 15-én egy nyitott ajtón ment be egy otthonba, végül a tulajdonos állította meg. A tiktoker bement a nappaliba, leült a kanapéra, és úgy tett, mintha egy tanulócsoportot keresne. A rendőrség a fiú védelmében elmondta, hogy O’Garrót egyedülálló szülő nevelte, és nehéz gyerekkora volt.

O’Garro végül nyilvánosan is bocsánatot kért a Piers Morgan Uncensored című műsorban. Ennek ellenére további videókat tett közzé hasonló esetekről a TikTokon, pénteken ezért letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik