Szórakozás

Folpackkal mikrózott tészta, „dzsuvás asztal” és kézzel szedett étel várta Zámbó Krisztián Hal a tortános vendégeit

supertv2
supertv2
Izgalmas jelenetek.

Zámbó Krisztián látta vendégül a Hal a tortán celebjeit: Mérai Kata, Kunovics Katinka, Young G és Cooky érkeztek meg az énekeshez, ahol volt elbaltázott lebbencsleves és elkészületlen főétel is.

Zámbónak is menzás ételt kellett volna tálalnia az utolsó játéknapon: pontosabban gyümölcsszószos főtt sertést, ám ő serpenyőben akarta lesütni a rozmaringgal megfűszerezett húsdarabot.

Ekkor már a vendégek javában éheztek a főfogásra, de az énekes még kihívta őket egy pofavizitre, hadd lássa mindenki, mit fognak nem megenni.

Merthogy néhány elvetemült klopfolást követően Zámbó feladta a húskészítést, helyette kitalálta, a desszert menti majd meg az estét. A grízes tésztát be is hajította a mikróba, míg azon rajta volt a folpack. Mérai Katának itt már csak hitetlenkedés jutott:

Amikor Krisztián betette a grízes tésztát a mikróba, az már nekem olyan volt, hogy tésztát nem így melegítünk, de mindegy. És mikor a fiúk szóltak, hogy még a folpack is rajta maradt, akkor éreztem, már mindenki kezdi elveszíteni a jómodorát.

Zámbó ezt is tudta tetézni: csípős paprikakrémet kevert a baracklekvárba bolondításképp (ebből egy kis adag Cooky ruháján landolt tálalásnál), de minekután szedőkanál nem járt a tésztához, Young G megelégelte a dolgot, és kézzel szedett mindenkinek. Már mindegy volt: az abrosz is borban úszott.

Borult már a bor, a víz, tiszta dzsuva, retek volt az asztal, konkrétan az embernek nem volt már kedve ott étkezni

– mondta Young G.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik