Szórakozás

Tiborcz Istvánék turai kastélyában forog majd Jákob Zoltánnal A Nagy Ő új évada

tv2
tv2
A miniszterelnök veje bulvárműsorok forgatásán is segít.

Az írja a Blikk, hogy a TV2-n induló A Nagy Ő című párkereső reality ezúttal is luxushelyszínen forog majd. Az ötcsillagos kastélyhotelben, a BOTANIQ Turai Kastélyban forog a műsor, amit Tiborcz István cégének egyik leányvállalata üzemeltet.

Több helyszínt megnéztek, végül a turai luxusszállóra eset a választás, bérleti díjat fizet a csatorna a háromhetes forgatás alatt, hiszen Jákob Zoltán mellett az érte versenyző hölgyek és a műsoron dolgozó kollégák is ott laknak majd.

Az értesülést megerősítette Kirády Attila, a TV2 hírigazgatója:

A Nagy Ő harmadik szériáját a gyönyörű turai Botaniq Hotelben forgatjuk, ez A Nagy Ő rezidenciája, itt zajlanak a rózsaceremóniák is. A nagysikerű realityt a nézők ősszel láthatják a TV2 műsorán. Jákob Zoltán az ország 39. leggazdagabb embere, a mindennapjai is luxusban telnek. Olyan helyszínt szerettünk volna találni, ami ezt az életérzést át tudja adni a nézőknek. Zoltán járt már korábban Turán a kastélyban, így nem volt számára ismeretlen a helyszín. Örömmel költözött be a kastély elnöki lakosztályába a forgatások idejére.

A Nagy Ő ősszel startol a csatornán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik