Szórakozás

Tóth Vera Tina Turner egyik leghíresebb dalát elénekelve emlékezett meg az elhunyt énekesnőről

Bielik István
Bielik István
Van, aki ne ismerné a Proud Maryt?

Egyszerűen tegnap nem tudtam hozzászólni az elmúlásához, nem ment, magamba szálltam, csendben felfogtam, elfogadtam. De nem tudok úgy tekinteni rá, mint aki meghalt…

– kezdi új posztját Tóth Vera, aki Tina Turnerről osztotta meg gondolatait. Min ismeretes, az amerikai énekesnő hosszú betegeskedés után hunyt el 83 éves korában. Tóth Vera úgy folytatja posztját, igyekszik ő is megőrizni Turner örökségét.

Miért? Azért, mert örökkévaló, időtálló, és annyit adott, hogy egy élet kevés ahhoz, hogy felfogjam. Eszembe se jutott, hogy egyszer ő is elmúlik a fizikai létből, mert talán sosem azt figyeltem, hogy ő is csak egy ember, emberi testben, áldással a torkában. Benne a spiritualitást, a közvetítőt láttam, aki mindig inspiratív személyiség lesz abban, hogy kell újra és újra elkezdeni, hogy kell szinte a semmiből felállni, és megszállottan bízni önmagában és a tehetségében. Buddhista hozzáállása, megtérése, megnyugvása, stabil önbecsülése, a hite vitte őt tovább a gigantikus szóló sikere felé, amit már nagyon megérdemelt és sokak örömét jelentette onnantól, hogy újra befutott.

Majd megosztotta a Proud Mary című dalt, amit Pásztor Annával és Vitáris Ivánnal közösen adtak elő a múltban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

És azt se feledjük, hogy az egyik legjobb Tina Turner-utánzást pedig Tóth Andi csinálta meg a Sztárban Sztárban:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik