Szórakozás

Soma Mamagésa a boltban megmagyarázta egy idős nőnek, miért ne vegyen ásványvizet

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Mindig nézzük meg, ki áll be mögénk a sorba.

Arról írt Instagramján Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa, hogy a minap a boltban beszélgetésbe elegyedett egy idős nővel arról, annak mi volt a kosarában.

Ma az előttem vásárló idősebb nőnek 3 karton szóda volt a bevásárlókocsijában. Nem bírtam megállni, kedvesen megszólítottam, és ennyit mondtam: látom, ön is nagyon szereti a szódát! Én magam is így vagyok ezzel, szeretem citrommal, vagy fröccsbe, szörpbe, de sokkal olcsóbban kijövök hosszú távon azzal, hogy vettem egy szóda csináló gépet. És így nem gyártok műanyagot sem a Földnek, amiről már köztudott, hogy iszonyú mennyiséget szemetelünk belőle.

Spitzer szerint a nő megköszönte a jótanácsokat, és azzal búcsúzott, ez volt az utolsó alkalom, hogy ilyen formában vett szódát.

Azt már mondani sem akartam (különben is csak bubis vizek voltak nála), hogy ugyanez a helyzet a mentes vizekkel is. CIKI (kartonszámra) venni az ásványvizet! CIKI. Aki nem akarja meginni a csapvizet, és nem áll módjában forrásvízért eljárni, az vegyen víz tisztító berendezést! Könyörgöm: ne gyártassunk, ne pazaroljunk több műanyagot! Nem csak ciki, felelőtlen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Spitzer Gyöngyi (@mamagesa) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik