Szórakozás

Hal a tortán: Gáspár Győző és Zámbó Krisztián úgy összevesztek, hogy utóbbi inkább felállt az asztaltól

A parázs vitát követően az énekes az erkélyre távozott.

A Hal a tortán legutóbbi adásában Kunovics Katinka látta vendégül Mérai Katát, Cookyt, Young G-t és Zámbó Krisztiánt. Az énekesnő Gáspár Győzőt kérte fel segítőjének, aki egy ponton úgy döntött, felhívja a lakásba Kunovics egyik (számára igen szimpatikus) szomszédasszonyát, majd az illetővel flörtölt is a konyhában.

Ez a háziasszonynak nem tetszett, a téma pedig később az asztalnál is előkerült a vendégek körében – a showman ugyanis felszolgálói minőségben is jelen volt az este.

A desszert fölött Gáspár megjegyezte, hogy szerinte a vendégeknek nem kellene az ő magánéletéről beszélnie, mire Zámbó Krisztián közölte vele, ő volt az, aki felhozta a konyhában történteket.

– Arról kell beszélni, hogy milyen az étel, nem arról, hogy kinek milyen a szexuális élete!
– Jaj, jó. Te mondod, Győző! Te kezdtél el itt beszélni ilyen nőkről, meg hogy rá vagy állva! Akkor hagyd abba és ne fárasszál, most már kezdesz idegesíteni.
– Elhiszem, hogy idegesítelek

– hangzott a szóváltás egy része, ami közben Zámbó Krisztián felállt a helyéről, és kiment az erkélyre, hogy kiszellőztesse a fejét.

Az énekes később elnézést kért Kunovics Katinkától a kirohanásáért, és egyúttal azt is bevallotta neki, hogy a forgatás előtt szakítottak a kedvesével, ezért is reagált érzékenyebben arra, hogy a showman nem volt tisztelettudó a feleségével, Gáspár Beával szemben, aki szintén nézi a műsort, illetve állandó szereplője is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik