Szórakozás

Gelencsér Tímea: Gyerekkoromban mielőtt hozzám került egy farmer, a nővéreim már széthordták

Ekkor megfogadta, hogy mielőbb szeretne anyagilag független lenni.

Gelencsér Tímea volt Dombóvári Vanda vendége a Szóló című műsorban. Az  influenszer-műsorvezető mesélt a gyerekkoráról, a családjáról, a párjáról és a munkájáról is. Mint mondta, amikor annak idején pályaszéli riportként kapott lehetőséget az Exatlonban, még azt sem tudta, hogyan kell helyesen fogni a mikrofont.

Emlékszem, úgy mentem ki az Exatlonba, hogy még a mikrofont is rosszul fogtam. Lefogtam az antennát, az operatőr forgatott be, hogy akkor most testtel felé, fejjel az interjúalany felé

– emlékezett vissza Gelencsér, aki saját bevallása szerint a többi stábtagtól tanulta meg a műsorvezetést.

Palik Lászlónak különösen sokat köszönhet, ő ugyanis nemcsak szakmailag segítette, de lelki ügyekben is a támasza volt. Előfordult, hogy sírva fordult hozzá tanácsért, amikor kezdő műsorvezetőként negatív kommenteket kapott.

Gelencsér a műsorban azt is elárulta, hogy bár jó gyerekkora volt a testvéreivel, a szüleik nem voltak tehetősek, így nem igen engedhettek meg maguknak új holmikat.

Olyan emlékeim vannak, hogy mondjuk a legidősebb nővérem, Orsi kapott egy farmernadrágot, amit megörökölt Hajni, a középső tesóm, és aztán jöttem én. Mire hozzám ért az a farmernadrág, már kinyúlt, kopott volt, széthordta mindkét tesóm. Sőt, volt, hogy örököltük ezeket a ruhákat, akkor már az unokatesómék is hordták, és még a nővéreim is, mire hozzám jutott.

A műsorvezető ekkor megfogadta, mielőbb szeretne gondoskodni magáról, az anyagi függetlenséget pedig azért is szerette volna elérni, mert otthon azt látta, hogy a szülei mindig a pénzen veszekednek – és végül emiatt is váltak el.

Ami a magánéletét illeti, saját elhatározásából döntött úgy, hogy nem teregeti ki a nyilvánosság elé. Miután viszont közel egy éve boldog kapcsolatban él, áprilisban megmutatta a párját, akiről most azt mondta, úgy érzi, ő az igazi. Családalapításon egyelőre nem gondolkodnak, Gelencsér ugyanis saját bevallása szerint csak azután szeretne gyereket, hogy a karrierjében olyan pontra jutott, ahonnan nyugodtan szünetre mehet, mert tudja, hogy lesz hová visszatérnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik