Szórakozás

Zámbó Krisztián apja életnagyságú viaszbábujáról: Elképesztő hatással volt rám őt látni

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Azt is elárulta, mi eredeti Jimmy szobrán.

Budapesten is megnyitotta kapuit a Madame Tussauds múzeum, ahol külföldi és magyar hírességekről készült viaszszobrai vannak kiállítva. Zámbó Jimmy élethű mását is leleplezték a megnyitón, ahol a néhai zenész családja is részt vett. Legidősebb fia, Zámbó Krisztián a Fókusznak nyilatkozott.

Én végig követtem két és fél éven keresztül, ahogyan apu készült, ezt az egész sztorit, beavattak a dolgokba. Talán az utolsó koncertjein viselte azt a ruhát, ami most rajta van. Az ékszerek természetesen replikák, mert az eredetik el vannak téve, a család vigyáz rá, azokat azért nem adtuk oda

– mondta el az énekes, aki maga is meghatódott, mikor meglátta a végeredményt.

Nyilván elképesztő hatással volt rám őt látni. Én voltam a fiúk közül a legnagyobb, akinek a legtöbb élménye volt vele. Nagyon-nagyon nagy élmény látni. Valahol az is nagyon jól esett, hogy itt van velem a menyasszonyom, akivel 12 éve együtt vagyunk. Örülök neki, hogy ha másképpen nem is, de találkozhatott vele valamilyen szinten, láthatta, milyen magas volt apukám.

Párja, Takács Zsuzsika úgy fogalmazott, nagyon karakán, férfias férfinek tartja az idősebb Zámbót, és nagyon megható élmény volt számára, hogy láthatta szerelmét édesapja mellett.

A kiállítás megnyitóján a 24.hu is részt vett, beszámolónk itt található:

Kapcsolódó
Eljött a kánaán a Zámbó Jimmy-szelfire áhítozóknak: megnyílt a budapesti Madame Tussauds
Május 25-én nyílik a Madame Tussauds budapesti múzeuma. Ott voltunk a megnyitón, ahol megcsodálhattuk Donald Trump dolgozószobáját, Mátyás király és Zámbó Jimmy göndör fürtjeit, de a sandítóan figyelő Columbo hadnaggyal is farkasszemet néztünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik