Szórakozás

Taylor Lautner visszaszólt a kommentelőknek, akik szerint nem volt kegyes hozzá az idő

Nathan Congleton / NBC via Getty Images
Nathan Congleton / NBC via Getty Images
Volt, aki azt írta egy friss felvétel alá, hogy a színész úgy fest, mint egy öreg brokkoli.

Taylor Lautner a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, videójában pedig arról beszélt, hogy rengeteg negatív kritikát kapott a külsejével kapcsolatban azután, hogy nemrég szerepelt egy talkshowban.

A színész képernyőfotókat is mutatott a hozzászólásokról, ezek között akadt, aki egy öreg brokkolihoz hasonlította őt, illetve többen is azt taglalták, mennyire rosszul áll neki, hogy öregszik.

Hangsúlyozta, hogy ezt a csokor negatív kommentet egyetlen poszt alatt látta, mindez pedig az életének azon időszakát idézte fel benne, amikor úgy döntött, inkább nem is akar kommenteket olvasni.

Ha ez 10 évvel ezelőtt, vagy 5 évvel ezelőtt, vagy talán 2-3 évvel ezelőtt történt volna, tényleg nagyon mélyen érintett volna. Arra késztetett volna, hogy bebújjak egy lyukba és ne menjek ki, és semmiképpen ne vállaljak sajtószerepléseket vagy interjúkat, és semmiképp se hozzam magamat olyan helyzetbe, hogy ilyen dolgokat kelljen látnom.

Lautner a felvételen elmondta, jóban van saját magával, és a követőit is arra buzdította, hogy ne mások véleménye alapján ítéljék meg magukat, hanem legyenek tisztában a saját értékeikkel.

Legyünk kedvesek egymáshoz. Terjesszük a szeretetet és a pozitivitást. Ez ilyen egyszerű

– zárta gondolatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik