Szórakozás

Stohl Luca a férjéről: Nagyon vártam, hogy végre megkérje a kezemet

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
A kedvese hét év együtt járás után jegyezte el, bár a műsorvezető már a harmadik év után szerette volna, ha továbblépnek a kapcsolatukban.

Stohl Luca, az ATV Híradó műsorvezetője volt Tatár Csilla vendége a KIRAKÓS podkaszt legújabb epizódjában. A műsorvezető egyebek mellett a házasságáról is mesélt a talk showban, mint kiderült, évekig várt arra, hogy a pája eljegyezze.

Nagyon vártam, hogy végre megkérje a kezem, és nagyon vártam az esküvőt. Nem is tudom megfogalmazni, hogy miért. Szerintem ez is ilyen társadalmi elvárás, meg hogy »Hát már azért csak kéne, nem? Hány éve is?«. És akkor hét év után jegyzett el.

Mint mondta, amikor már harmadik éve voltak együtt a párjával, ő is érdeklődni kezdett, miért nem lépnek már tovább. Ebből akkoriban kisebb súrlódások is kialakultak.

Kérdeztem, hogy valami baj van? Vagy hogy nem lépünk tovább? Azt mondtuk, hogy építkezünk, de én nem látom, hogy építkeznénk

– emlékezett vissza.

Stohl utólag úgy érzi, a férjének volt igaza, aki azzal érvelt: nem akar első lendületből, a rózsaszín felhőből házasodni, és emiatt elveszíteni őt, hanem hosszú távra akart tervezni.

Szóval nagyon vártam, de egy idő után, ahogy ezeket megbeszéltük, akkor rájöttem, hogy végülis jól vagyunk együtt? Jól vagyunk. Most kell az a gyűrű a kezemre? Tökmindegy, majd összespórolok magamnak egy gyémántra, hogyha nagyon nem akar elvenni, és akkor lesz egy szép köves gyűrűm, és tojok az egészre.

A lánykérés végül 2021 elején történt meg, az év őszén pedig az esküvőt is megejtették. Mint elmesélte, szűk körű lakodalmat tartottak, csak a közeli családtagokat és barátaikat hívták meg, így nem kellett kompromisszumokat kötniük, minden úgy volt a nagy napon, ahogy ők szerették volna.

Stohl Luca egyébként még várandósan adott interjút Tatár Csillának, mostanra viszont megszületett az első gyereke, aki a Róza nevet kapta.

Tavaly nyáron a 24.hu-n is megjelent egy hosszabb beszélgetés Stohl Lucával, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Stohl Luca: Egy nő otthagyja a csecsemőjét a szőlőhegyen, neked meg ezt kell felolvasnod rezzenéstelen arccal
Interjú az ATV hírolvasójával megreccsenésről, táncművészetiről, fenékfogdosásról, kiabálásról és képernyős hatásról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik