Szórakozás

Olyan szép, hogy a távoli repülőutakért sem kell fizetnie

Legalábbis ezt állítja magáról az OnlyFans-modell.

Az ausztrál Sam Parks azt állítja, hogy soha nem kellett még fizetnie a tengerentúli útjaiért. Olyan helyekre például, mint Dubaj, Bali, Los Angeles, Thaiföld, Las Vegas, New York utazott ingyen, csak azért, mert szép. Mire egy barátnője azonnal azzal válaszolt, „pedig te aztán jó sokat repülsz”.

A Shadow Banned című podcastnek mesélt erről az OnlyFans-modell Parks, az oldalon szintén tevékenykedő barátnője, Anita Cassin, aki szintén a műsor vendége volt, azt mondja, csak azért mert csinosak, különleges elbánásban részesülnek.

A szépséggel járó kiváltságok valóban léteznek. Úgy érzem, olyan munkákat kaptam meg az életemben, amiket egyébként nem kellett volna megkapnom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAMMPARKS (@sammparks) által megosztott bejegyzés

A „szépséggel kijáró kiváltságokat”, azaz a pretty privilege-t először egy emiatt nagy visszhangot kapó amerikai modell, Emily Adonna említette, de ő ennek a hátulütőiről is beszélt a Tiktokján – emlékeztet a Daily Mail.

A szépséggel járó kiváltságok léteznek, nem tagadom, de vannak hátrányai is. Soha nem volt egy munkahelyem sem, ahol nem zaklattak volna. Ritkán kerültem olyan társasági helyzetbe, ahol ne zaklattak volna. Az emberek kérdés nélkül hozzámérnek, gyakran megragadnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik