Szórakozás

Margot Robbie elárulta, ki volt az a színésznő, aki a felkérés ellenére sem vállalt szerepet a hamarosan megjelenő Barbie-filmben

Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Szerinte az illető olyan gyönyörű és kedves, hogy az már-már dilis.

Margot Robbie a Vogue ausztrál számának adott interjút, ami főként a hamarosan megjelenő élőszereplős Barbie-filmre koncentrálódott. A meghallgatások idején a címszerepet játszó Robbie és a rendező, Greta Gerwig nagy erőkkel keresték a „Barbie-energiát”, a hírhedt babának ugyanis több „változata” is megjelenik a filmben.

Az Öngyilkos osztag sztárja szerette volna, ha Gal Gadot is megszemélyesít egy Barbie-babát, a színésznő viszont visszautasította ezt a lehetőséget, valószínűleg más filmekhez forgatott éppen.

Gal Gadot annyira lehetetlenül gyönyörű, de nem utálod ezért, hiszen annyira őszinte és annyira lelkesen kedves, hogy az már-már dilis

– mondta Robbie.

Bár a Wonder Woman sztárja nemet mondott a felkérésre, a filmben több mint nyolcféle Mattel-ikont láthatnak majd a nézők: a babákat olyan hírességek játsszák majd Margot Robbie-n kívül, mint Emma Mackey, Ana Cruz Kayne és Dua Lipa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik