Szórakozás

„Nem az volt a szürreális, amit a konyhában segített” – Gáspár Győzővel főzött Kunovics Katinka a Hal a tortánban

Az énekesnő évek óta várt rá, hogy a műsorban főzhessen.

Kunovics Katinka is szerepel a Hal a tortán e heti részeiben, az ő főzése szerda este kerül adásba. Erről beszélgetett reggel a Mokka műsorvezetőivel, az elején azonban megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Gáspár Beának.

Nagyon régóta vagyok már a média világában, és ez volt az első alkalom, hogy engem elhívtak ebbe a műsorba. Vártam rá, könnyes szemmel mondtam igent. Gáspár Bea sem értette, az ő kis nyomására is jött ez a dolog, hogy most bekerültem, úgyhogy köszönöm szépen neki

– mondta el a Romantic énekesnője, akinek zenésztársa és barátja, Gáspár Győző segített a vacsora elkészítésében és a vendéglátásban.

Győző bizniszt ajánlott, hogy segít, amennyit tud a konyhában, és az estét végig fogja szervírozni nekem, tehát pincérkedik. Én ezt átgondoltam, és valljuk be őszintén: a felesége egy pár éve benne van ebben a szakmában, akkor azért gondoltam, hogy valami csak ragadt rá. Tök korrektül elmondta, hogy mit tud megcsinálni. Úgy voltam vele, hogy ha nem hátráltat, akkor már jó. Igazából nem az volt a szürreális, amit a konyhában segített, hanem ami történt velünk a nap folyamán.

Kunovics próbált spoilermentesen fogalmazni, mondandójából annyi derült ki, főzés közben valamilyen furcsa szituációban találta magát, amiről még a tapasztalt stábtagok is azt mondták, ilyet még soha nem láttak.

Gáspár Győző egyébként segítőként már szerepelt egyszer a műsorban, akkor így értékelte a vendégeket:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik