Szórakozás

Aprópénzért vett egy jegygyűrűt, végül nagyon jól járt vele

Jó vásár volt.

Ellie Page mindössze 1 fontot, azaz 430 forintot fizetett az eljegyzési gyűrűért egy adományboltban (ez egy olyan üzlet, amibe – főként – ruhákat ajánlanak fel ingyen az emberek, a bevétel pedig a boltot üzemeltető szervezetet illeti). Elég sóhernek tűnik, de a teljes történetet hallva már érthetőbb az eset.

Page, miközben a boltban nézelődött, azt hallotta a pénztár irányából:

Ez az eljegyzési gyűrűm, nincs szükségem rá, nem akarok semmit az eladásából származó pénzből, nem akarom, hogy bármi közöm legyen ehhez a férfihez, nem akarok tőle semmit. Azt szeretném, ha eladnád egy fontért, és aki megveszi, annak szerencsés napja volt

– idézte vissza videójában a TikTokon. Page pedig lecsapott rá, és bár, mert éppen a húsvéti hétvége volt, nem tudott utánajárni, mennyit is ér, mégis úgy érezte, megéri, mert tetszett neki.

@elliepaage WHAT A DAY #engagementring #mystery #ring #lucky #luck ♬ original sound - Ellie

Mostanra viszont felértékeltette. Kiderült, a kő semmit sem ér benne, viszont a gyűrű!

Arany! A súlyából úgy számolták, 267 fontot tudnak érte adni. De visszautasítottam és mondtam nekik, adják vissza.

267 font mintegy 120 ezer forintot ér.

Page azért döntött így, mert szerinte badarság lenne az első ajánlatra rábólintani, más ékszerészt is meglátogat a gyűrűvel. Sokan mondják neki, inkább tartsa meg, de erre az a válasza, hogy megélhetési válságban élünk, szüksége van erre a pénzre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik