Fülöp Dániel / 24.hu
Szórakozás

Gálvölgyi János üzent a rajongóknak, fotó is készült a színészről

A színész lánya tette közzé a posztot.

Kedd este Gálvölgyi János lányai posztoltak a Facebookra. Azt írták: „Szeretném veletek megosztani apu sorait most. Annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok.”

Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!

– áll a színész üzenetében, amihez lányai fotót is csatoltak.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Gálvölgyi Jánost két hete súlyos állapotban szállították kórházba. Az ügy amiatt is nagy port kavart, mivel a mentőirányító nem ítélte elég súlyosnak a helyzetet, így végül két lánya vitte be a színészt a kórházba. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége ellen indított nyomozást, és a mentőknél is belső vizsgálat indult. Ez utóbbi eredményét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ismertette: hibásan mérlegelt a mentésirányító, amikor nem sorolta életveszélyes kategóriába Gálvölgyi rosszullétét. A színész állapotáról legutóbb a múlt héten adtak hírt lányai, mikor elmondták: a színművész túl van az életveszélyen.

Kedden kiderült, hogy a színészt már hazaengedték a kórházból.

Kapcsolódó

Ajánlott videó