Szórakozás

Paris Hilton elvesztette 23 éves csivaváját

Paula Lobo / ABC Via Getty Images
Paula Lobo / ABC Via Getty Images
A celeb hosszú posztban búcsúzott Harajuku Bitchtől.

Paris Hilton hétfőn Instagram-posztot szentelt szeretett kiskutyája halálának. Harajuku Bitch 23 évet élt.

Megszakad a szívem, ahogy búcsúzom drága csivavámtól, Harajuku Bitchtől. 23 éven keresztül szeretettel, hűséggel és felejthetetlen pillanatokkal töltötte meg az életemet. Hosszú, gyönyörű és ikonikus életet élt, és szeretet vette körül, míg utoljára békésen el nem aludt. Szavakkal lehetetlen kifejezni azt a hatalmas fájdalmat, amit most érzek. Ő több volt nekem, mint egy kisállat; ő a családtagom volt, egy hűséges barát, aki mindig mellettem volt, bármilyen kanyart is vett az életem. A csillogó és a kulisszák mögötti csendes pillanatokban is mindig ott volt apró szeretetgombócként, aki még a legsötétebb napokat is beragyogta. Sok-sok emléket, nevetést és könnyet osztottunk meg egymással. Nyugodj békében, kis drágám! Köszönöm, hogy feltétel nélküli szereteteddel megáldottad az életemet. Örökké az én kis angyalom maradsz, örökre hiányozni fogsz, és örökké szeretlek. Lehet, hogy testben már nem vagy itt, de a mancsod lenyomata az életemben soha nem fog elhalványulni

– írta Hilton, és néhány fotót is mutatott néhai kiskedvencéről.

A bejegyzés alatt a rajongókon kívül több híresség is részvétét fejezte ki, köztük Demi Lovato, Elle Fanning és Seth Rogen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

A szomorú esemény alig pár hónappal az után történt, hogy Paris Hilton egy másik kutyája eltűnt, és azóta sem került elő.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik