Szórakozás

Valaki ellophatott egy két hónapos szamárcsikót egy brit farmról

Volt, aki 10 ezer fontot ajánlott fel Moon megtalálójának.

Sokak szíve összetört, amikor a múlt héten eltűnt Moon, a két hónapos szamár. A csikó a Hookban található Miller’s Ark farmon élt, állítólag anyja azóta is nagyon maga alatt.

A szamarat rengetegen kezdték el keresni, többi között a Facebookon is megosztották a fotóját, ez alapján ismerte fel valaki a május 15-én – írja a Metro.

A farm üzemeltetői azt írták, hogy látták a csikót egy sötétkék autóban Farnham település közelében, épp egy 10-14 év körüli fiú „beszélgetett” vele.

A Miller’s Ark arra kérte az embereket, hogy jelentkezzenek, ha látták az ominózus autót, egyben megkérték a hatóságokat, a környékbeli cégeket és lakosokat, hogy nézzék át a biztonsági kamerák felvételeit.

Adománygyűjtés is indult, hogy javítsák a farm biztonsági rendszerét, eddig 5000 font (kb. 2,15 millió forint) gyűlt össze. Ezen kívül egy magánadományozó 10 ezer fontot (kb. 4,3 millió forint) ajánlott fel annak, aki megtalálja Moont.

A Miller’s Ark egyébként egy olyan jótékonysági szervezet, amely állatterápiával és interaktív élményekkel segít a gyógyulásban a különféle betegségekkel érkező embereknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik