Szórakozás

Átdolgozták az Álmodtam egy világot című dalt Pataky Attiláék, „szintipopos hangzást kapott”

youtube / magneoton
youtube / magneoton
A Fradi-albumon hallgatható.

Arról ír a Bors, hogy megjelent a videóklip az Álmodtam egy világot című Edda-dal fradisított változatához, ami a A nagy Fradi lemez elnevezésű albumon kapott helyet Lotfi Begi jóvoltából. A dj Pataky Attilával dolgozta át a jól ismert slágert a focicsapat szurkolóinak.

Előfordul, hogy a rock előadók szkeptikusan állnak az elektronikus zenéhez, de Pataky Attila az első pillanattól kezdve nyitott volt és örömmel mondott igent a felkérésemre. Számomra óriási élmény volt látni azt, hogy több mint ötven év után is ugyanazzal a stenkkel állt mikrofon elé a stúdióban, majd pedig a Puskás Aréna gyepén, mint annak idején. Az újraálmodott dal érdekessége, hogy egy olyan szintipopos hangzást kapott, ami egyszerre jelent nosztalgikus pillanatokat az idősebbeknek, miközben a fiatalok is rákaphatnak ennek az ízére – elég csak a Stranger Things című sorozatot megemlítenem

– ecsetelte Lotfi Begi. A kliphez készült felvételek a Ferencváros-Bayer Leverkusen EL-nyolcaddöntő visszavágóján készültek a Puskás Arénában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik