Szórakozás

„A saját tesitanárom szólt be, hogy cipeljed már a dagadt tested” – Kovácsovics Fruzsina testképzavaráról vallott

Kovács Anikó / MTI
Kovács Anikó / MTI
Az énekesnő feltárta anorexiával való múltját.

Kovácsovics Fruzsina a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorban beszélt arról először, hogy korábban anorexiás volt. Az énekesnő saját bevallása szerint gyerekkora óta súlyos testképzavarral küzdött, csúnya kislánynak tartotta magát. Kamaszkorában szedett fel pár kilót, ami miatt nagyon rosszul érezte magát a bőrében, és egy ideig külső segítséget sem kapott problémái megoldásához, sőt, olyan tanára is akadt, aki bántotta a külseje miatt.

Csúfoltak engem, volt, hogy a saját tesitanárom szólt be olyat, hogy »cipeljed már a dagadt testedet!«. (…) Minden lány pici és vékony volt, és én meg ott voltam magasként, nagydarabnak éreztem magam… Annyira rossz pillanatokra emlékszem vissza, és semmi mást nem kívántam, csak azt, hogy vékony legyek. Azt mondtam, hogy nekem semmi más nem kell az életben

– idézte fel Kovácsovics, akinek aztán 15 éves korában egy emésztőrendszeri betegség miatt szinte teljesen elmúlt az éhségérzete, és emiatt drasztikusan lefogyott.

Tök nyitott, látszólag nagyon pörgős kiscsajszi voltam, viszont belül azért nagyon szorongó is voltam. És aztán jött egy nagyon komoly refluxbetegségem, amivel lefogytam 12 kilót. (…) Fogytam, fogytam, fogytam, és akkor ijedtek meg anyukámék, hogy ott vagyok 174 centisen, és lassan nem voltam ötven kiló. Már annyira elképesztően sovány voltam, hogy ott már elkezdődött egy szakember bevonása, hogy akkor kezdjük el a lelki okokat feltérképezni

– mondta el az énekesnő.

Kovácsovics Fruzsina a beszélgetés során elmondta, a későbbiekben hormonális problémák miatt ingadozott a súlya, de a terápia a mai napig nagyon sokat segít neki.

Kovácsovics Fruzsi nemrég arról vallott egy interjúban, miért hagyott fel a felnőtteknek való énekléssel:

Kapcsolódó
„Megalázó helyzetek, ki kavar kivel, hogyan, miként” – Kovácsovics Fruzsina elárulta, miért hagyott fel az énekléssel
Most gyerekeknek zenél, de egyszer talán újra énekel majd felnőtt közönségnek is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik