Szórakozás

Tóth Gabi: Felsőben sokszor csúfoltak, mert nem volt túl sok nadrágom vagy cipőm

TV2
TV2
Akkor megfogadta, hogy az első nagyobb fizetéséből megveszi magának álmai tornacipőjét három különböző színben, hogy mindig más lehessen a lábán.

Tóth Gabi és Pápai Joci a napokban a zánkai Bozzay Pál Általános Iskolában jártak, 60 diák előtt tartottak előadást. A rendhagyó osztályfőnöki órán elmesélték a tanulóknak, milyen nehézségek árán jutottak el az álmaik megvalósításáig, szóba került továbbá az iskolai bántalmazás is, melynek kapcsán Tóth Gabi egy saját példát hozott fel a múltjából.

Tisztán emlékszem, hogy felsőben sokszor csúfoltak. Akkor erősödött fel az, hogy ki, milyen ruhában megy, és nekem nem volt túl sok nadrágom vagy cipőm, ezért mindig ugyanazokban jártam. Ezzel mindig bántottak, és ez azért bennem maradt… Akkor egyébként megfogadtam, hogy amikor az első nagyobb fizetésem megkapom, akkor megveszem magamnak álmaim tornacipőjét három színben, és mindig más lesz a lábamon. Ez így is lett

árulta el az énekesnő a Borsnak.

Mint mondta, a szorongás már egészen fiatalon a mindennapjai részévé vált, hosszú évekig kínozta erős pánikbetegség is. Bár ez mostanra enyhült, úgy véli, az érzékenyebb emberek mindig hajlamosabbak lesznek a szorongásra.

Azt gondolom, hogy minden érzékenyebb ember szorongó típus, tehát aki jobban átérzi a dolgokat, az szorong. Én egyébként ezt már egész jól kezelem. Például, amikor Jocival énekelünk, vagy zenélünk, az mindig segít. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ezzel meg lehet tanulni együtt élni, azonban fontos, hogy beszéljünk róla, mert a fiatalok nem biztos, hogy ezt a helyén tudják kezelni

– tette hozzá.

Tóth Gabi arról is beszélt a lapnak, hogy a kislánya, Hannaróza nemrég elkezdte az óvodát, és tapasztalatai szerint ez őt, mint édesanyát sokkal jobban megviseli, mint a gyerekét. Örömmel látja viszont, hogy a lánya nem zokog vagy csimpaszkodik utána, amikor ott hagyja a többi gyerekkel.

Végre szárnyal és megvannak az első lépései a világ felé

– fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik