Szórakozás

Kim Kardashian az anyaságról: Vannak éjszakák, amikor álomba sírom magam

Gotham/ GC Images / Getty Images
Gotham/ GC Images / Getty Images
Szerinte nincs nagyobb kihívás, de hálásabb szerep sem a szülői létnél.

Kim Kardashiannek és Kanye Westnek négy közös gyereke született, amíg egy párt alkottak: North 2013-ban, Saint 2015-ben, Chicago 2018-ban, Psalm pedig 2019-ben – utóbbiakat béranya hozta világra.

A hírességek tavaly váltak el egymástól, Kim Kardashian a minap a On Purpose with Jay Shetty című podcastben mesélt arról, hogyan éli meg az anyaságot ahhoz képest, amilyennek annak idején elképzelte. Mint mondta, többektől hallotta, hogy szülőként a nappalok hosszúak, az évek pedig rövidek, ezzel az állítással pedig ő is nagyon egyet ért.

Amikor még babák, és eteted őket… az egy őrület. Teljes őrület. Bár ez a legjobb káosz. Minden reggel meg kell csinálnom a lányom haját, és tökéletesnek kell lennie, egy bizonyos módon kell állnia. Aztán a másikuknak szüksége van rám, hogy segítsek neki felvenni a cipőjét, mindegyiküknek szüksége van rám. Őrület, a főzés, a rohangálás

– magyarázta a médiaszemélyiség, majd elismerte, időnként ő is elgyengül.

Szülőnek lenni a legnagyobb kihívás. Vannak éjszakák, amikor álomba sírom magam. Például, szent szar, mintha egy kibaszott tornádó lett volna a házamban. Mármint, mi történt? Az a sokféle hangulat és személyiség, néha veszekednek, és nincs ott senki. Mintha egyedül én lennék az, akinek el kell játszania a jó és a rossz zsarut.

Kardashian hozzátette: szerinte az anyaságra sosem lehet teljesen felkészülni, de mint mondta, egyben a leghálásabb szerepnek is tartja amellett, hogy mennyire nehéz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik