Szórakozás

Bíró Ica: Nyugdíjas lettem, de a Metal Lady sosem lesz néni

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Jelenleg riporterként dolgozik, könyvíráson is gondolkodik.

Nyugdíjas korba lépett Bíró Ica, ennek kapcsán a Blikknek mesélt a terveiről. Egyelőre esze ágában sincs pihenni, riporterként dolgozik egy televíziónál, ami mint mondja, folyamatosan mozgásban tartja.

Ugyan nyugdíjas lettem, de a Metal Lady soha nem lesz néni: tovább kell pörögnöm, az elmúlt időszak történései miatt. Nincs is a kényelmes, láblógatós, jól megérdemelt pihenés a végigdolgozott évtizedek után. Nemrégiben elkezdtem dolgozni a Buda Környéki Televíziónál mint riporter. Ez olyan feladat, amely folyamatosan mozgásban tart; eseményekre járunk, ahonnan tudósítok és interjúkat készítek

– magyarázta a lapnak.

A Metal Lady hozzátette: szereti a munkáját, mert bár sok feladata van, mivel Buda környékén dolgozik, be tudja osztani a napjait és mindenre jut ideje.

Komoly segítség számomra, hogy az elmúlt évtizedekben a médiában szerepelve megismerhettem, hogyan zajlanak az ilyen folyamatok, így könnyen beleszoktam az új feladatkörömbe. Sokat tájékozódom, igyekszem kitapasztalni, hogy mi érdekli az embereket, hogy minél tartalmasabb riportokat készíthessek.

Bírót a könyvírás is foglalkoztatja: tervezi, hogy kibővíti és újra kiadja a 2005-ben megjelent A megújulás titkai című kötetét, emellett az is lehetséges, hogy egyszer papírra veti a saját kálváriájának történetét.

Sokan kérik, hogy írjam meg a »rémregényemet«. Nem áll távol tőlem a gondolat, lenne is mit mesélnem, de szeretném, ha a könyv boldog befejezést kaphatna. A jelek szerint erre most nagyobb az esély, mint valaha, mert arról a végrehajtóról, aki az én ügyemben is eljárt, kiderült a bíróságon, hogy pénzért vette a jogkörét, tehát könnyen lehet, hogy az intézkedései joghatály nélküliek. Még nincs lezárva az ügy, csak elsőfokú végzés van, de abban bízom, hogy talán az ingatlanjaimat is visszakaphatom, de kártérítést mindenképpen kapok majd. Ha ez így lesz, akkor happy end lesz a könyvem vége

– mondta, hozzátéve: bízik a legjobbakban, és reméli, az elmúlt évek pokla után végre eljön az ő ideje.

Ami a külsejét illeti, a Metal Lady abban hisz, hogy a testi és a lelki harmóniára is figyelmet kell fordítani. Állítja, sosem végeztetett magát plasztikai beavatkozásokat, a természetes módszerek híve. Nemrég a színpadra is visszatért, a Stress együttessel kezdett koncertezni, ami szintén plusz erővel és energiával látja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik