Szórakozás

„Meg vagyok áldva ezzel a testtel” – válaszolta Harrison Ford a riporternőnek, aki közölte vele, 80 évesen is dögösnek találja

Megköszönte neki, hogy észrevette az adottságait.

A minap tartották az Indiana Jones és a sors tárcsája premierjét a Cannes-i Filmfesztiválon, amin a 24.hu munkatársa is jelen volt. A szereplők egy sajtóbeszélgetésen is részt vettek, ennek alkalmával egy riporternő azt kezdte ecsetelni, mennyire vonzónak találja Harrison Fordot.

Szerintem még mindig nagyon dögös vagy

– jelentette ki.

Mint mondta, lenyűgözőnek találta a jelenetet, amikor Ford megválik a felsőjétől, ehhez kapcsolódóan azt kérdezte tőle, hogyan tartja magát fitten, tud-e esetleg lovagolni.

A 80 éves színész meglepetten, némi hatásszünettel fogadta a bókot, a szituáción a közönség és a mellette ülő stábtagok is jól szórakoztak.

Mi volt az utolsó kérdés…? Hadd mondjam el, tudok lovagolni… ha hagyják. Köszönöm, nem akartam kegyetlen lenni, mindent elfelejtettem a »tudsz-e lovagolni?« kérdésig. Meg vagyok áldva ezzel a testtel. Köszönöm, hogy észrevette

– válaszolta.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája kritikáját, valamint sajtótájékoztatóról szóló beszámolót alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Indiana Jones már megint nácikkal küzd, mégis könnyeket csalt a szemembe
Az Indiana Jones és a sors tárcsája kedves film, de legalább annyira unalmas is. Spoilermentes gyorskritika és beszámoló a cannes-i sajtótájékoztatóról, ahol Harrison Ford testéről is szó esett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik