Szórakozás

Dr. Kósa L. Rita hazavitte a fiának a madárpókot, amit a Párharcban kellett a szájába vennie

TV2
TV2
Pedig az állat nem volt hozzá túl könyörületes a bátorságpróbán.

A Párharc szerda esti adásában félelmetes feladatot kaptak a versenyzők, különböző rovarokat voltak kénytelenek a szájukban tartani, ezek közé tartozott két rózsaszín papucsos madárpók is. Utóbbiak okozták a legtöbb kellemetlenséget a bátorságpróbán kiálló Dr. Kósa L. Ritának és Mischinger Péternek, mindkettőjük száját megmarták belülről.

A kellemetlenség ellenére Dr. Kósa L. Rita a Blikknek arról számolt be, hogy a műsor után ő és Mischinger Péter is úgy döntötték, hazaviszik a pókokat.

Péter említette, hogy ismeri a kereskedőt, aki hozta a pókot, és megkérte, hogy tegyék el neki, mert szeretné hazavinni. Azt mondtam Adolfnak, kérjük el mi is, a kisfiunk úgyis régóta szeretett volna madárpókot, ehhez pedig legalább szép emlékeink fűződnek

– mondta a lapnak.

Kósa L. Adolfék fia, Nimród Kamillának nevezte el új kedvencét, bár inkább pókicának hívja. Szorgalmasan gondozza, megfogni viszont egyelőre nem merte.

Az első nap nem mert vele egy szobában aludni, de utána elmúlt a félelme, igaz, egyelőre csak barátkozik vele. Nem mondtuk el neki, hogy ezt a pókot a számba kellett venni, így megdöbbent, amikor meglátta, mi történt

– tette hozzá Dr. Kósa L. Rita.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik