Szórakozás

Sokkolta a vetkőzős modellt, amikor kiderült, ki a legnagyobb rajongója

Ezzel tönkre is ment az ausztrál modell anyjának párkapcsolata.

„Ez az egyik legkínosabb dolog, ami valaha történt velem” – így összegezte egy ausztrál nő élete leleplezését.

Az Új-Dél-Wales-i Newcastle-ben élő Taila Maddison Onlyfans-modellkedésből él, azaz intim képeket és videókat tölt fel a tartalmaira előfizetők számára. Amint elindította oldalát a vetkőzős site-on, lett egy rajongója, aki azonnal kitűnt a többi követő közül: szokatlan, különleges kérésekkel traktálta a nőt (meg akarta nézni a rajta lévő alsóneműt, fotókat kért róla, ahogy a mosdóban vagy az ágyában tartózkodik), minden áldott nap üzeneteket küldött neki – írja a Daily Express.

És rengeteg pénzt költött ezekre az erotikus videókra: két hónap alatt 2000 ausztrál dollárt (460 ezer forint).

Mindezekkel talán nem is lett volna nagy problémája Maddisonnak; igazán akkor esett kétségbe, amikor a férfi a TikTokon is követni kezdte őt, és a modell kapott egy automatikus üzenetet, hogy

a felhasználó szerepel a telefonos névjegyei között is.

Kiderült tehát, hogy az egyik ismerőse az, aki ennyire érdeklődik a videói iránt. Összesen hat ember jöhetett szóba (a férfi felhasználónevéből nem derült ki egyértelműen, hogy kiről van szó), és a hat verzió közül végül lehető legrosszabb verzió jött be: Maddison anyjának élettársa. Azaz a saját nevelőapja.

A modell a bizarr megérzését követően próbaképpen küldött egy üzenetet a férfi OnlyFanses fiókjának, jelezve, hogy már tudja, ki ő.

Két percen belül a telefonjára jött egy üzenet édesanyja élettársától: „Szia, Tay, beszélhetnénk?”

Maddison azonnal letiltotta anyja élettársát minden közösségi felületen, a család pedig attól a perctől kezdve többé nem hallott a férfiról.

A mostohaapám volt a top előfizetőm a pajzán oldalamon

– így mesélte el nő a TikTokon a történteket. Azt mondja, a férfi tizenegy éves kora óta ismeri őt.

@ta1laaa TRAUMAAAAA #fyp #viral #drama #tea ♬ original sound - Tai 🖤

Egy másik videóból az is kiderül, hogyan tette tönkre a leleplezés anyja párkapcsolatát. Az anya több bizonyítékot akart Tailától, hogy valóban élete párjáról van szó. Korábban a férfi küldött Maddisonnak fotót a saját intim testrészéről, a nő megmutatta anyjának a képet. Az anya felismerte a képen szereplő testrészt, és azt mondta: „Igen, ő az. Kicsi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik