Szórakozás

Molnár Ferenc Caramel a feleségéről: Azt kérdezgették, mit akarok ettől a kislánytól

Olajos Piroska
Olajos Piroska
Az énekes 28, Szilágyi Szilvi pedig 17 éves volt, amikor egymásba szerettek.

Molnár Ferenc Caramel lesz Rónai Egon Húzós című podcastjének vendége ma este. Az új epizód egyik részletét a Blikk kapta meg, ebben az énekes arról beszélt, hogy 28 éves volt, amikor megismerkedett a 17 éves Szilágyi Szilvivel, és mint mondta, már az első találkozásukkor érezte, hogy kettejük története örökre szól.

Ez egy érdekes történet volt, nehéz is volt elmagyarázni a közönségnek… Mondjuk nem is nagyon akartam, de azért jöttek a kommentek, ami elkerülhetetlen volt. A korkülönbséget emlegették – ami 11 év, tehát szerintem nem extrém –, hogy mit akarok ettől a kislánytól

– emlékezett vissza.

Olyan nagyon nem tettem erőlködős lépéseket, de nehéz volt az embereknek elmagyarázni, hogy amikor először találkoztam Szilvivel, megéreztem azt, amiben most vagyunk, éreztem az otthon érzését vele kapcsolatban. Ez nagyon nyálasan hangozhat és filmszerű, de tényleg furcsa érzés kerített a hatalmába már az első találkozáskor, az idő pedig igazolta, hogy nem tévedtem.

Az énekes hozzátette, szerinte sok férfi nem meri bevallani, hogy az, hogy megnősülnek vagy családot alapítanak még nem egyenlő automatikusan azzal, hogy jó férjjé vagy édesapává válnak.

Saját bevallása szerint az első pár évben ő is csak sodródott az árral, kereste magát férjként és édesapaként. Mostanra viszont sikerült igazán magára találnia, az elmúlt években kezdte el érezni, hogy megérett ezekre a szerepekre.

Sosem voltam bizonytalan ember, de amióta két gyermekünk van és boldog házasságban élünk, valahogy harmóniába került minden. Talán mostanra fogtam igazán föl, milyen jó dolog ez a családi légkör. Nekem ez nagy eredmény, hiszen elég rendezetlen családból származom. Sikertörténetként fogom fel, hogy a mi házasságunk nemhogy romlana, hanem egyre jobban fejlődik

– mondta a műsorvezetőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik