Szórakozás

Marsi Anikó: Eljön majd a pillanat, amikor ledob a képernyő, mert nem nyújtok esztétikus látványt

Gönczi Gábort kérte meg, hogy jelezze neki, ha már olyan rosszul néz ki, hogy ideje lenne visszavonulnia.

Marsi Anikó tisztában van azzal, hogy a média világában fokozottan fontos a megjelenés, és tudatában van annak is, hogy egyszer el kell búcsúznia a tévénézőktől. A Tények műsorvezetője a Blikknek beszélt az öregedésről és jövőbeli terveiről.

Nyilvánvalóan eljön majd az a pillanat, amikor már ledob a képernyő magáról, mert nem nyújtok esztétikus látványt. Egy bizonyos kor felett a testalkat megváltozik, megjelennek a ráncok, és az ember nem mutat jól a kamerában. Közel az ötvenhez ezzel már számolni kell, de azt gondolom, ez így van jól, ezt el kell fogadni. Gyakran mondom a kollégámnak, Gönczi Gábornak, hogy mindenképpen jelezze, ha már olyan rosszul nézek ki, hogy ideje visszavonulni. Persze, ezen csak nevetünk, Gábor úriember, soha nem mondana ilyet. Abban viszont bízom, hogy magamtól is észreveszem majd, mikor jött el ennek az ideje, de ha más nem, a főnökeim biztosan jelzik majd

– mondta el a TV2 híradósa.

Marsi saját bevallása szerint elfogadja az idő múlását, és vannak tervei arra az időszakra is, amikor már nem lesz lehetősége a képernyőn szerepelni.

Előbb-utóbb át kell adni a helyet a fiatalabb generációnak, mert övék a jövő, és ez így természetes. Ám biztos vagyok abban, hogy bőven van olyan háttérmunka a tévénél, ami lehetőséget kínál nekem, ha a kamerák elől elkerülök. Emellett a bútorfelújítás az, amiben igazán megtaláltam magamat. Hatalmas öröm számomra, hogy pár forintból sikerül hozzájutnom gyönyörű bútorokhoz, amiket saját magam varázsolok újjá. Akár azt is el tudnám képzelni, hogy a jövőben üzletszerűen foglalkozzam ezzel.

Bár még nem tervezi a visszavonulását, már most sokat tesz azért, hogy megőrizze a fiatalságát, például rendszeresen sportol és egészségesen étkezik, de úgy érzi, ennél több áldozatot már nem szeretne hozni annak érdekében, hogy öt-tíz kilóval kevesebb legyen. „Szerintem el kell fogadni, hogy már nem olyan az alakom, mint húszévesen, és emiatt nem érzem rosszul magamat” – állítja.

Marsi Anikó nemrég érdekes kijelentést tett:

Kapcsolódó
Marsi Anikó a műsorvezetésről: Szerintem ilyen foglalkozás nincs
Magát és Gönczi Gábort vérprofi televíziósnak tartja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik