Szórakozás

„Egyáltalán nem fájt az egómnak” – Lukács Miki szíves örömest maradt otthon egyéves kislányával

RTL Klub
RTL Klub
Azért is, mert akkoriban „lidércesen rossz” munkahelye volt.

Lukács Miki ma a Reggeli vendége volt, ahol az apaságról beszélgetett a műsorvezetőkkel. Mint ismeretes, miután a Peller Annával közös kislányuk, Annabella egyéves lett, Lukács volt az, aki otthon maradt a babával, amíg a felesége visszament dolgozni. Papp Gergő kérdésére elmondta, egyáltalán nem bántotta az önérzetét ez a felállás.

Egyáltalán nem volt fájó az egómnak. Nálunk organikusan alakult így, hiszen Anna volt egyesztendős koráig otthon Annabellával. Nekem pedig annyira borzasztóan kellemetlenül, lidércesen rossz munkahelyem volt akkor, az MTVÁ-ban dolgoztam a kereskedelmi osztályon, hogy gyakorlatilag nekem ez egy öröm volt

– emlékezett vissza, hozzátéve: segítsége is volt, a nagyszülőkre mindig számíthatott.

Hangsúlyozta, szerinte az a fontos, hogy az apák tisztában legyenek a gyerekük, a párjuk, valamint a saját igényeikkel, és ezt a hármat hozzák közös nevezőre.

Az apává válás szerintem nem akkor kezdődik, amikor a hímivarsejt megtermékenyíti a petesejtet – bár biológiai értelemben akkor leszünk apák –, hanem akkor, amikor segítünk a barátnőnknek, feleségünknek, csajunknak például már áldott állapotban. Amikor odavisszük a karamellás italt később, hogy legyen teje, amikor a kicsi csak ránk szorul és igényei vannak, de nem tudja még elmondani, ott van előttünk, bepelenkázzuk, segítjük különböző időszakokban

– magyarázta.

Pellerék kislánya, Annabella egyébként 2013 decemberében született. A pár idén a szakítás mellett döntött, de jó viszonyban váltak el 14 évnyi házasság után, és a gyereküket továbbra is együtt nevelik majd.

Kapcsolódó
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
14 évig voltak házasok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik