Szórakozás

Visszakérné a babaváróra vásárolt ajándékot, mert elvetélt az anyuka

Egy nő a közösségi médiában kérdezte meg, mit kellene tennie a több száz dolláros meglepetéssel. A kommentelők hatottak rá.

Felháborodást váltott ki egy nő, miután azt írta, megkérné a vetélésen átesett anyukát, hogy adja vissza a babavárón tőle kapott ajándékát – írja a Daily Mail.

A Redditen megosztott történet szerint a nő azt mondta, férje 400 dollárt (kb. 135 ezer forint) költött ajándékra, de mivel az anyuka elvetélt, szerintük már úgysem tudná mire használni.

Azt elismerte, hogy mindez „borzasztóan” hangzik, és „szörnyű” dolog, de férje szerint ezért nem érdemes veszni hagyni az ajándékot.

A nő közölte, hogy egyáltalán nem a pénzről van szó, a nő, aki férjének közelebbi ismerője, első terhessége során is sokat költöttek, akkor, ahogy most is, az állapotos nő egy listát küldött a tehetősebb ismerőseinek, hogy abból válasszák ki, mit vesznek neki.

A vetélés óta már eltelt kis idő, a házaspár azóta gondolkodik, mitévők legyenek.

A férjemmel jól keresünk, de 400 dollár még mindig sok pénz. Ha tudod használni az ajándékot, akkor rendben van, de ha évekig csak egy dobozban fog pihenni… Itt akadtunk el.

– mondta, hozzátéve, hogy reméli, hogy „ideális esetben” visszakapják a pénzüket, de azt sem zárják ki, hogy majd másnak adják az ajándékot.

A kommentelők zöme elítélte a házaspárt. Többen azt írták, hogy az anyuka talán még mindig nem tette túl magát a vetélésen, nem kellene ilyen pitiáner ügyekkel növelni a fájdalmát.

Egy másik hozzászóló praktikus tanácsot adott, ő azt mondta, olyan ajándékot kell venni, amit egy esetleges vetélés után is fel tud használni egy pár.

Volt egy férfi, aki kiállt mellette, azt írta, ha tényleg nem lenne szükség egy drága ajándékra, ő habozás nélkül visszakérné azt.

A nő a sok komment után frissítette a posztot, azt írta, nem fogja visszaadni az ajándékot, de reméli, hogy odaadják majd olyasvalakinek, aki hasznát veszi.

Az a cikkből nem derült ki, hogy pontosan milyen ajándékról van szó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik