Szórakozás

Adu László Németországban dolgozik, hónapok óta nem látta a családját

TV2
TV2
Külföldi tartózkodása alatt volt, hogy ittasan jelentkezett be a közösségi oldalán.

Adu László az elmúlt időszakban Németországban vállalt munkát. Mint mondta, itthon nem talált jól fizető állást, és többeknek tartozott is, ezért döntött úgy, hogy külföldön próbál szerencsét futárként.

Egy hónappal ezelőtt megesett, hogy az egykori Exatlonos ittasan jelentkezett be a közösségi oldalán, azóta viszont állítja, letette az italt, azt a pénzt pedig, amit korábban sörre költött, inkább félreteszi.

Már nagyon hiányzik a családom, hónapok óta nem láttam őket, ezért arra a döntésre jutottam, hogy itt hagyom az állásomat és hazamegyek hozzájuk. Az egyik ismerősöm marasztalt és segített nekem abban, hogy kivegyünk egy albérletet itt Münchenben. A párom és a kisfiam egy hónap múlva jönnek ki, addig rendbe kell tennem a lakást, mert az előző lakó lelakta. Ez viszont egy új lehetőséget hozott magával: mivel építőiparban dolgozom, felajánlották nekem, hogy kapok lakásokat, amiket fel kell újítani. Alakul az életem

mondta a Borsnak, hozzátéve: minden pénzt félretesz, hogy a lehető legjobb körülményeket biztosíthassa a kedvesének és a kisfiuknak.

Adu egyébként tavaly a sorozatos rosszullétei miatt kénytelen volt befejezni az Exatlon Hungary All Star versenyét. Az orvosai azt mondták, a panaszai poszt-covid tünetek, a vírus ráment a kisagyára, ez okozhatta az egyensúlyproblémáit. Az egykori Kihívó januárban azt nyilatkozta, az állapota továbbra sem javult, és bár tudja kontrollálni, egy-egy keményebb munka során nagyon szenved, a szervezete ugyanis összeomlik, ha túlterheli magát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik