Szórakozás

Rékasi Károly fia: Három éve vagyok kidobó különböző szórakozóhelyeken

tv2
tv2
Van egy magáncége is.

Az nlc.hu-nak szólalt meg Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Rékasi Zsigmond. A volt házaspár gyereke alapította a Magyarország Megmentelek nevű egyesületet évekkel korábban, a társaság sok ideig járőrözött, formaruhát viselt, közbeavatkozott, ha kellett – azonban tevékenységüket beszüntették.

Az ifjabb Rékasi sajnálja, hogy így alakult.

Tudom, hogy nagyon sok embernek segítettünk a visszajelzések alapján, például amíg a budapesti tömegközlekedésen működtünk, addig a zaklatásokat, a bűnözést abszolút visszaszorítottuk. Ezt annak nem kell bemutatni, aki jár az utcán a gyönyörű fővárosunkban, de tudomásul vesszük azt, hogy akkor a rendőrség és a polgárőrség álláspontja szerint ránk nincsen szükség.

Elmondta, azóta a szervezet tagjai a biztonsági szférában helyezkedtek el javarészt.

Továbbra is hitvallásunk, hogy az embereknek biztonságot kell teremteni, és ha ezt egyesületi kereteken belül nem tudjuk megtenni, akkor megtesszük különböző cégeknél. A egyesületbeli kollégáim nálam helyezkedtek el, alapítottam ugyanis egy biztonsági céget. Túlnyomórészt rendezvényeket, magánembereket, de most például sok gyermekrendezvényt biztosítunk, hogy ne érhesse atrocitás a résztvevőket. Egyébként sokat dolgozom az éjszakában, három éve rendszeresen vagyok kidobó különböző szórakozóhelyeken, úgyhogy változatlanul ügyelünk arra, hogy az emberek nappal, illetve éjszaka is biztonságban érezhessék magukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik