Szórakozás

Puskás-Dallos Peti: A Boginak való udvarlás rengeteg energiámba és pénzembe került

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Meg akarta mutatni, hogy ki az úr a háznál.

Puskás-Dallos Peti élete öt legfontosabb nőjéről mesélt a Nemek igenje című műsorban, a beszélgetés során pedig az is szóba került, annak idején hogyan udvarolt későbbi feleségének, Puskás-Dallos Boginak.

A Boginak való udvarlás rengeteg energiámba és pénzembe került, de nem azért, mert Boginak nagy vágyai voltak, hanem mert én mindig meg akartam mutatni, hogy tök mindegy, hogy kettesben vagyunk vagy egy tízfős társaság van ott, de azért mindenki tudja, hogy ki az úr a háznál. Egyszer elvittem Bogit vacsorázni, mondjuk akkor az még nem volt randi, ott voltunk vagy nyolcan-tízen, és akkor úgy voltam vele, hogy Bogi azért lássa, ki itt a gentleman, a nagy Gatsby, és akkor meghívtam mindenkit. Majdnem hátravetettem magam, mikor megláttam a számlát, de úgy voltam vele, hogy remélem, ez nagyon imponáló lesz Boginak, és egyébként elmeséli majd a családnak

– árulta el az énekes, akinek feltett szándéka volt párja édesanyját is lenyűgözni.

Mint mondta, hónapokig udvarolt, ami során drága ajándékokat is bevetett.

Egyik reggel beszélgettünk arról, hogy egyszer elmehetnénk biciklizni, és akkor elmentem egy bicikliboltba, és vettem neki egy biciklit, amivel megleptem, otthagytam neki a ház előtt. Átkötöttem egy kis masnival, vettem rá egy rózsát, írtam hozzá egy szöveget. Ez volt, amikor talán először leesett neki, hogy jófej és kitartó vagyok.

Puskásék jelenleg első gyereküket várják, akinek már a nemét is elárulták.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik