Szórakozás koronavírus

Mentősként dolgoztak, ma négyszer többet keresnek a felnőtt oldalon

Kiégtek mentőslént, ma már sokkal boldogabbak.

Egészen meglepő fordulatot vett a 26 éves Kayley Winterson és a 28 éves Emily Rose élete, mikor felmondtak mentős munkájukból azt követően, hogy azt érezték, kiégtek és traumatizálta őket a munkájuk.

Nem egyszerre hagyták ott a mentőszolgálatot, Winterson nagyjából egy év után, még 2021 januárjában. Két hónappal később pedig elindította a felnőtt felhasználóknak szóló OnlyFans-oldalát. Párja idén januárban csatlakozott hozzá „teljes munkaidőben”.

A hét éve egy párt alkotó korábbi mentősök, most négyszer többet keresnek, mint a korábbi, óránkénti 11 fontos (4600 forintos) fizetésükkel. Emellett azt mondják, ma jóval boldogabbak is.

Winterson utólag azt mondja, az zavarta leginkább, hogy rengeteget dolgoztak, napi akár 15 órát is a koronavírus-járvány alatt, de szinte semmit nem kaptak vissza, egy kávézóban magasabb lett volna a fizetésük.

Mindenki azt mondta, hogy jó a seggem az egyenruhában, mire viccelődve azt feleltem, ha ennek vége lesz, felmegyek az OnlyFansre

– idézi a Mirror, de végül tényleg ott kötött ki, noha senki nem gondolta volna korábban, mert nem egy ilyen típusú nőnek gondolták.

Aztán a lelkileg egyre rosszabb állapotban levő Rose is csatlakozott hozzá.

@kayleyandem Throwback to last summer ☀️ #summer #fyp #kayleyandem #uk #relationship ♬ That's My Girl - Fifth Harmony

A pár úgy jellemezte a tartalmat, amit felraknak, hogy olyan, mint „amit korábban is csináltunk, csak jól bevilágított kamerákat állítottunk fel”.

Azt mondják, mindenféleképpen megérte a váltás.

Ugyanúgy büszkék vagyunk a munkánkra, mint mikor az egészségügyben dolgoztunk. A lelki egészségünk viszont százszor jobb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik